Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci

Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci
Friptura de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1021 calorii, 93G de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $ 8.02 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Încercați Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci, Friptură De Porc Cu Ciuperci Și Ierburi Savuroase, și Friptură De Porc Umplută Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați ceapa verde și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
UsturoiUsturoi
3
Adăugați anghinare, ciuperci, pătrunjel, unt și piper negru. Gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
AnghinareAnghinare
CiuperciCiuperci
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
4
Adăugați bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
5
Căldură prin.
6
Așezați umplutura într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Adăugați amestecul de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
8
Se amestecă ușor.
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Presărați carnea de porc cu piper negru. Lingura 3 cani umplutura amestec în jos centrul de carne de porc. Îndoiți părțile laterale peste umplutură pentru a forma o rolă. Legați carnea de porc transversal la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. (Umplutura rămasă poate fi coaptă într-o caserolă acoperită în ultimele 15 minute de prăjire.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
UmpluturăUmplutură
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
11
Presărați piper negru suplimentar și praf de usturoi peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Piper NegruPiper Negru
Carne De PorcCarne De Porc
12
Așezați carnea de porc în tigaie și coaceți timp de 45 de minute sau până când este gătită, dar ușor roz*.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
13
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
14
Îndepărtați sfoara înainte de a tăia.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
15
Servește 12 la 1
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate46
Revista