Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci
Friptura de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci necesită aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 1021 calorii, 93G de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $ 8.02 pe portie, primești un fel principal care servește 12. Este adus la tine de Allrecipes. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați piper măcinat, ceapă verde, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 73%. Încercați Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci, Friptură De Porc Cu Ciuperci Și Ierburi Savuroase, și Friptură De Porc Umplută Cu Ciuperci Sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare.
Adăugați ceapa verde și usturoiul și gătiți până se înmoaie.
Adăugați anghinare, ciuperci, pătrunjel, unt și piper negru. Gatiti si amestecati pana se topeste untul.
Așezați umplutura într-un castron mare.
Adăugați amestecul de bulion.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Presărați carnea de porc cu piper negru. Lingura 3 cani umplutura amestec în jos centrul de carne de porc. Îndoiți părțile laterale peste umplutură pentru a forma o rolă. Legați carnea de porc transversal la intervale de 2 inci cu sfoară de bucătărie. (Umplutura rămasă poate fi coaptă într-o caserolă acoperită în ultimele 15 minute de prăjire.)
Presărați piper negru suplimentar și praf de usturoi peste carne de porc.
Așezați carnea de porc în tigaie și coaceți timp de 45 de minute sau până când este gătită, dar ușor roz*.
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Îndepărtați sfoara înainte de a tăia.