Friptură De Porc Schweinebraten
Friptura de porc Schweinebraten ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 267 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $2.35 pe portie. Această rețetă este plăcută de 132 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, ceapă, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 40 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 96%, care este mare. Rețete similare sunt Schweinebraten-Cotlet De Porc Marinat, Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C).
Combinați sare, maghiran, busuioc, piper și praf de usturoi într-un castron mic. Frecați amestecul de condimente pe toată friptura de porc.
Așezați friptura în tigaie și înconjurați-o cu ceapă.
Se toarnă berea în tigaie și se acoperă.
Prăjiți carnea de porc timp de 30 de minute în cuptorul preîncălzit. Descoperă și întoarce carnea. Continuați să prăjiți, verificând coacerea la fiecare 30 de minute; adăugați lichid suplimentar dacă tigaia se usucă. Prăjiți până când temperatura internă atinge 180 de grade, aproximativ 2 ore.