Friptură De Porc Puertoricană

Friptura de porc din Puerto Rico ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de Hor d ' oeuvre. O porție conține 451 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rădăcini de yucca, oregano, friptură de picnic de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 95%. Încercați Friptură De Porc (Pernil) Stil Puerto Rico, Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico, și Skinny lent fierte Pernil (portorican carne de porc) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Puneți usturoiul, sarea, piperul, oregano și uleiul de măsline în recipientul unui robot de bucătărie sau blender. Procesați până la neted. Folosiți un cuțit mic pentru a face mai multe incizii în șunca proaspătă. Introduceți pasta de usturoi în fiecare folosind o lingură mică.
Așezați șunca într-un prăjitor și acoperiți.
Coaceți timp de 1 1/2 ore în cuptorul preîncălzit, apoi verificați la fiecare 15 minute, până când temperatura internă atinge 175 grade F ( 80 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
În timp ce carnea se prăjește, așezați yucca într-o oală mare cu apă clocotită. Gatiti pana cand furculita se inmoaie si se scurge.
Se servește cu friptură de porc.