Friptură De Porc Puertoricană

Friptură De Porc Puertoricană
Friptura de porc din Puerto Rico ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de Hor d ' oeuvre. O porție conține 451 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rădăcini de yucca, oregano, friptură de picnic de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 95%. Încercați Friptură De Porc (Pernil) Stil Puerto Rico, Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico, și Skinny lent fierte Pernil (portorican carne de porc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Puneți usturoiul, sarea, piperul, oregano și uleiul de măsline în recipientul unui robot de bucătărie sau blender. Procesați până la neted. Folosiți un cuțit mic pentru a face mai multe incizii în șunca proaspătă. Introduceți pasta de usturoi în fiecare folosind o lingură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
șuncă Proaspătășuncă Proaspătă
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Așezați șunca într-un prăjitor și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
4
Coaceți timp de 1 1/2 ore în cuptorul preîncălzit, apoi verificați la fiecare 15 minute, până când temperatura internă atinge 175 grade F ( 80 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
În timp ce carnea se prăjește, așezați yucca într-o oală mare cu apă clocotită. Gatiti pana cand furculita se inmoaie si se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
ManiocManioc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește cu friptură de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții20
Scor De Sănătate43
Revista