Friptură De Porc Puertoricană

Friptură De Porc Puertoricană
Friptura de porc din Puerto Rico ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de Hor d ' oeuvre. O porție conține 451 calorii, 52G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 20. Pentru $2.72 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 109 gurmanzi și bucătari. Un amestec de rădăcini de yucca, oregano, friptură de picnic de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular extraordinar de 95%. Încercați Friptură De Porc (Pernil) Stil Puerto Rico, Mofongo Funky cu Sopa De Pollo și carne de porc prăjită din Puerto Rico, și Skinny lent fierte Pernil (portorican carne de porc) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Puneți usturoiul, sarea, piperul, oregano și uleiul de măsline în recipientul unui robot de bucătărie sau blender. Procesați până la neted. Folosiți un cuțit mic pentru a face mai multe incizii în șunca proaspătă. Introduceți pasta de usturoi în fiecare folosind o lingură mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
șuncă Proaspătășuncă Proaspătă
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Așezați șunca într-un prăjitor și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți timp de 1 1/2 ore în cuptorul preîncălzit, apoi verificați la fiecare 15 minute, până când temperatura internă atinge 175 grade F ( 80 grade C) atunci când este luată cu un termometru pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
În timp ce carnea se prăjește, așezați yucca într-o oală mare cu apă clocotită. Gatiti pana cand furculita se inmoaie si se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
ManiocManioc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se servește cu friptură de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții20
Scor De Sănătate43
Revista