Friptură de porc prăjită cu Guave caramelizate murate

Friptură de porc prăjită cu Guave caramelizate murate
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura de porc prăjită cu Guave caramelizate murate ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 687 calorii. Pentru $13.91 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, oregano, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Caramelizată, Carne De Porc Caramelizată, și Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc.

Instrucțiuni

1
Aduceți toate ingredientele pentru a fierbe în cratiță mare mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe până se evaporă aproape tot lichidul, amestecând des, aproximativ 30 de minute.(Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Puneți primele 5 ingrediente în mortar; mash în pastă cu pistil. Se amestecă 1/3 cană de bulion și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
2
Transferați marinada într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Adăugați carne de porc și sigiliu. Refrigerați 12 până la 14 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Transferați carnea de porc și marinada într-o tigaie mare. Se prăjește până când termometrul este introdus în registrele centrale 145 F, se unge ocazional cu sucuri de tigaie și se adaugă mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
BulionBulion
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
6
Transferați carnea de porc în platou; lăsați să stea cu 20 de minute înainte de servire. Feliați carnea de porc și serviți cu sucuri și guave alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GuavaGuava
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista