Friptură de porc prăjită cu Guave caramelizate murate
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura de porc prăjită cu Guave caramelizate murate ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 75g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 687 calorii. Pentru $13.91 pe portie, această rețetă acoperă 44% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, oregano, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Caramelizată, Carne De Porc Caramelizată, și Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc.
Instrucțiuni
1
Aduceți toate ingredientele pentru a fierbe în cratiță mare mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut; se fierbe până se evaporă aproape tot lichidul, amestecând des, aproximativ 30 de minute.(Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.)
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se servește cald sau la temperatura camerei.
1
Puneți primele 5 ingrediente în mortar; mash în pastă cu pistil. Se amestecă 1/3 cană de bulion și suc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Suc
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
2
Transferați marinada într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Adăugați carne de porc și sigiliu. Refrigerați 12 până la 14 ore, întorcându-vă ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
4
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Transferați carnea de porc și marinada într-o tigaie mare. Se prăjește până când termometrul este introdus în registrele centrale 145 F, se unge ocazional cu sucuri de tigaie și se adaugă mai mult bulion cu 1/4 cană dacă este uscat, aproximativ 1 oră 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Bulion
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Termometru De Bucătărie
6
Transferați carnea de porc în platou; lăsați să stea cu 20 de minute înainte de servire. Feliați carnea de porc și serviți cu sucuri și guave alături.