Friptură De Porc Portocalie Condimentată

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc portocalie condimentată ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8. O porție conține 177 calorii, 18g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 15 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână scorțișoară măcinată, morcovi tăiați pentru bebeluși, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Cu o lingură scor de 92%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Friptură De Porc Portocalie Condimentată Cu Aragaz Lent, Friptură De Porc Condimentată, și Carne de porc condimentată cu friptură lentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Pulverizați tigaia de 10 inci cu spray de gătit. Gatiti carnea de porc in tigaie la foc mediu-mare pana se rumeneste pe toate partile. Radeți coaja din portocală; stoarceți sucul din portocală. Rezervați coaja de portocală și sucul.
Așezați carnea de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri.
Așezați morcovii și caisele pe carnea de porc.
Se amestecă bulionul, scorțișoara, nucșoara și coaja de portocală rezervată și sucul; se toarnă peste carne de porc.
Acoperiți și gătiți la foc mic 9 până la 11 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Scoateți carnea de porc, morcovii și caisele din aragaz; acoperiți pentru a vă încălzi. Grăsime degresată de pe suprafața sucurilor în aragaz; se toarnă sucuri în cratiță de 1 litru.
Se amestecă amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă mierea. Se amestecă amestecul de miere în sucuri în cratiță. Gatiti la foc mediu-mic aproximativ 15 minute, amestecand continuu, pana cand amestecul este neted si bule.
Serviți carnea de porc cu morcovi, caise și sos.