Friptură De Porc Portocalie

Friptură De Porc Portocalie
Friptura de porc portocalie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 230 calorii, 21g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână făină, miere, nucșoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Friptură de porc cu poftă de mâncare de portocale, Friptură De Porc Cu Glazură Portocalie, și Friptură De Porc Cu Smochine, Portocale Și Chipotle.

Instrucțiuni

1
Tăiați friptura în jumătate; se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
2
Se pune într-un 5-qt. aragaz lent. Într-un castron mic, combinați concentratul de suc de portocale, miere, cuișoare și nucșoară; se toarnă peste carne de porc. Acoperiți și gătiți la înălțime timp de 2 ore. Reduceți căldura la minim și gătiți cu 6 ore mai mult sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
NucșoarăNucșoară
MiereMiere
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
3
Scoateți carnea pe un platou de servire; acoperiți și păstrați la cald. Degresați grăsimea din lichidul de gătit; turnați lichidul într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Combinați făina și apa rece până se omogenizează; amestecați în lichidul de gătit. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
5
Se servește cu friptură.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista