Friptura de porc picant cu cartofi cu rozmarin durează aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 860 de calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 4,81 USD per porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de fulgi de piper, rozmarin, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și friptura de muschi de porc cu cidru de rodie cu cartofi zdrobiți cu rozmarin, friptură de porc pe tot parcursul zilei, chutney de mere picant, piure de cartofi dulci cu citrice, smog sote și cartofi prăjiți cu usturoi și rozmarin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Crengute De Rozmarin, Descapate
1
Puneți semințele de chimen, fulgii de ardei roșu și boabele de piper într-o râșniță de condimente și măcinați într-o pudră fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin, Dezlipit
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2
Se pune intr-un castron mic si se amesteca cu praf de usturoi si sare. Frecați amestecul peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Se lasa la temperatura camerei, 30 de minute.
4
Între timp, într-un castron mediu, aruncați cartofii cu rozmarin, ulei și sare. Într-o cratiță mică, aduceți zahărul, oțetul și sucul de portocale la fiert. Reduceți căldura la fiert și continuați să gătiți sosul dulce-acrișor până scade la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilor
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Se ia de pe foc, se amestecă în unt și se păstrează la cald înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Într-o tigaie de fontă de 13 inci, încălziți 2 linguri de ulei vegetal. Când tigaia este afumată, adăugați carnea de porc și prăjiți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Adăugați cartofii și puneți la cuptor până când carnea de porc este gătită și cartofii sunt fragezi, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți cotletele de porc cu cartofi rozmarin și stropite cu Sosul Acru-Dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime