Friptura de porc picant cu cartofi cu rozmarin durează aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 81 g de proteine, 25 g de grăsimi și un total de 860 de calorii. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă 4,81 USD per porție. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Un amestec de fulgi de piper, rozmarin, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Vă este adus de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 78%. Acest scor este destul de bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și friptura de muschi de porc cu cidru de rodie cu cartofi zdrobiți cu rozmarin, friptură de porc pe tot parcursul zilei, chutney de mere picant, piure de cartofi dulci cu citrice, smog sote și cartofi prăjiți cu usturoi și rozmarin.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Crengute De Rozmarin, Descapate
1
Puneți semințele de chimen, fulgii de ardei roșu și boabele de piper într-o râșniță de condimente și măcinați într-o pudră fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin, Dezlipit
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
2
Se pune intr-un castron mic si se amesteca cu praf de usturoi si sare. Frecați amestecul peste tot carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se lasa la temperatura camerei, 30 de minute.
4
Între timp, într-un castron mediu, aruncați cartofii cu rozmarin, ulei și sare. Într-o cratiță mică, aduceți zahărul, oțetul și sucul de portocale la fiert. Reduceți căldura la fiert și continuați să gătiți sosul dulce-acrișor până scade la jumătate, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilor
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se ia de pe foc, se amestecă în unt și se păstrează la cald înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6
Într-o tigaie de fontă de 13 inci, încălziți 2 linguri de ulei vegetal. Când tigaia este afumată, adăugați carnea de porc și prăjiți pe ambele părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați cartofii și puneți la cuptor până când carnea de porc este gătită și cartofii sunt fragezi, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Serviți cotletele de porc cu cartofi rozmarin și stropite cu Sosul Acru-Dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze Proaspete De Coriandru Tocate (aproximativ 1 Uncie în Greutate, Aproximativ 4 Până La 6 Crenguțe), Plus Aproximativ 6 Crenguțe Pentru Garnitură
Cotlet De Porc
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată