Friptură de porc pesto

Friptură de porc pesto
Friptura de porc pesto este un condiment care servește 8. Pentru 3,6 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 626 de calorii . 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare kosher, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 92% . Rețete similare sunt friptura de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , Juicy & Tender ~ Friptură de porc și Friptură de porc Florentine cu sos de rodie .

Instrucțiuni

1
Pentru pesto, într-un blender, combină 1/4 cană de ulei, busuioc, brânză și usturoi. Acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și FeliateCiuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și Feliate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Portocala De Buric, Cu Coaja Si Zeama1 Portocala De Buric, Cu Coaja Si Zeama
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Scoateți 2 linguri de pesto într-un castron mic; se amestecă uleiul rămas și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Portocala De Buric, Cu Coaja Si Zeama1 Portocala De Buric, Cu Coaja Si Zeama
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Tăiați fiecare roșie în patru felii; puneți într-o tavă de friptură puțin adâncă unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Stropiți cu 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Bulion De Pui Sau Bulion De CurcanBulion De Pui Sau Bulion De Curcan
5
Presărați piper rămas și sare peste friptură; se aseaza peste felii de rosii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Bulion De Pui Sau Bulion De CurcanBulion De Pui Sau Bulion De Curcan
6
Răspândiți pestoul rămas peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și PiureațiLa 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Ulei Vegetal, Per AmbalajUlei Vegetal, Per Ambalaj
8
Scoateți friptura și păstrați-l la cald.
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se scurge si se pune intr-un castron mare. Cu o lingură cu fantă, adăugați roșii la tăiței; adăugați pesto rezervat și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
şalotă, Feliată De 1/8 Inch Grosimeşalotă, Feliată De 1/8 Inch Grosime
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru PeriajUnt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
10
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipSosRăspândire
Revista