Friptura de porc pesto este un condiment care servește 8. Pentru 3,6 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 626 de calorii . 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare kosher, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 92% . Rețete similare sunt friptura de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , Juicy & Tender ~ Friptură de porc și Friptură de porc Florentine cu sos de rodie .
Instrucțiuni
1
Pentru pesto, într-un blender, combină 1/4 cană de ulei, busuioc, brânză și usturoi. Acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Tulpinite și Feliate
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Portocala De Buric, Cu Coaja Si Zeama
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Scoateți 2 linguri de pesto într-un castron mic; se amestecă uleiul rămas și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
1 Portocala De Buric, Cu Coaja Si Zeama
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
3
Tăiați fiecare roșie în patru felii; puneți într-o tavă de friptură puțin adâncă unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Stropiți cu 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Bulion De Pui Sau Bulion De Curcan
5
Presărați piper rămas și sare peste friptură; se aseaza peste felii de rosii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
2 Felii De Brânză Provolone Cu Conținut Scăzut De Grăsimi
Bulion De Pui Sau Bulion De Curcan
6
Răspândiți pestoul rămas peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană șifonată De Frunze De Kale
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
7
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 7 Cartofi Medii, Decojiți, Fierți și Piureați
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ulei Vegetal, Per Ambalaj
8
Scoateți friptura și păstrați-l la cald.
9
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se scurge si se pune intr-un castron mare. Cu o lingură cu fantă, adăugați roșii la tăiței; adăugați pesto rezervat și amestecați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
şalotă, Feliată De 1/8 Inch Grosime
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj