Friptură de porc pesto
Friptura de porc pesto este un condiment care servește 8. Pentru 3,6 USD per porție , această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 62 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 626 de calorii . 18 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare kosher, parmezan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore . În general, această rețetă câștigă un scor extraordinar de lingură de 92% . Rețete similare sunt friptura de porc cu usturoi și ierburi cu cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , Juicy & Tender ~ Friptură de porc și Friptură de porc Florentine cu sos de rodie .
Instrucțiuni
Pentru pesto, într-un blender, combină 1/4 cană de ulei, busuioc, brânză și usturoi. Acoperiți și procesați până se omogenizează.
Scoateți 2 linguri de pesto într-un castron mic; se amestecă uleiul rămas și se lasă deoparte.
Tăiați fiecare roșie în patru felii; puneți într-o tavă de friptură puțin adâncă unsă.
Stropiți cu 1 linguriță de piper și 1/2 linguriță de sare.
Presărați piper rămas și sare peste friptură; se aseaza peste felii de rosii.
Răspândiți pestoul rămas peste friptură.
Coaceți, descoperit, la 350° timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne indică 160°.
Scoateți friptura și păstrați-l la cald.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a tăia felii. Între timp, gătiți tăițeii conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se scurge si se pune intr-un castron mare. Cu o lingură cu fantă, adăugați roșii la tăiței; adăugați pesto rezervat și amestecați pentru a acoperi.
Serviți cu carne de porc.