Friptură De Porc Peste Noapte Cu Varză

Friptură De Porc Peste Noapte Cu Varză
Friptura de porc peste noapte cu varza este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 326 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ulei de măsline, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 97%. Încercați Friptură de porc fiartă și varză roșie, Friptură de porc cu mere, varză și napi, și Friptura de porc sarata cu castane si varza rosie saut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de semințe de chimen zdrobite, usturoi, sare și piper negru măcinat. Frecați carnea de porc cu amestecul de frecare uscat, acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați ceapa, morcovii, frunzele de dafin, 1 linguriță de semințe de caras zdrobite și sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Se sotează 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
6
Transferați acest lucru într-o tigaie de prăjire de 10x15 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
În aceeași tigaie la foc mare, combinați 1/2 lingură de ulei de măsline, jumătate (1 1/4 kilograme) de varză și 1/2 linguriță de semințe de chimen zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se sotează, amestecând des, până se gătește, aproximativ 5 până la 10 minute.
9
Transferați acest lucru în tigaia de prăjire și repetați cu încă 1/2 lingură de ulei, jumătatea rămasă (1 1/4 kilograme) de varză și restul de semințe de chimen zdrobite. Odată gătit, transferați acest lucru în tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
10
Încălziți uleiul de măsline rămas în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Așezați coapsa de porc în uleiul încălzit și rumeniți bine pe toate părțile. Puneți friptura deasupra tuturor legumelor din tigaia de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Carne De PorcCarne De Porc
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
12
Adăugați berea și melasa în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Se toarnă acest lucru și bulionul peste friptura de porc și legume. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Friptură De PorcFriptură De Porc
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
14
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute. Întoarceți carnea de porc și coaceți până când temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 grade F (63 grade C). În acest moment, scoateți tigaia din cuptor și lăsați carnea de porc să stea pe o tăietură timp de 5 minute. Apoi feliați carnea de porc în bucăți de dimensiuni de servire. Aruncați frunzele de dafin. Întoarceți carnea de porc feliată în tigaia care se odihnește peste legume. Completați cu piureul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
15
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când cartofii se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate95
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista