Friptură De Porc Peste Noapte Cu Varză
Friptura de porc peste noapte cu varza este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 10 porții. O porție conține 326 calorii, 35g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 20 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un cuplu de oameni într-adevăr a plăcut acest fel principal. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, ulei de măsline, melasă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma varza, puteți urma acest fel principal cu Varza Care Are Gust De Desert! ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor super spoonacular de 97%. Încercați Friptură de porc fiartă și varză roșie, Friptură de porc cu mere, varză și napi, și Friptura de porc sarata cu castane si varza rosie saut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, combinați 2 lingurițe de semințe de chimen zdrobite, usturoi, sare și piper negru măcinat. Frecați carnea de porc cu amestecul de frecare uscat, acoperiți și refrigerați timp de 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, morcovii, frunzele de dafin, 1 linguriță de semințe de caras zdrobite și sare și piper după gust.
Se sotează 8 minute sau până când legumele sunt fragede.
Transferați acest lucru într-o tigaie de prăjire de 10x15 inch.
În aceeași tigaie la foc mare, combinați 1/2 lingură de ulei de măsline, jumătate (1 1/4 kilograme) de varză și 1/2 linguriță de semințe de chimen zdrobite.
Se sotează, amestecând des, până se gătește, aproximativ 5 până la 10 minute.
Transferați acest lucru în tigaia de prăjire și repetați cu încă 1/2 lingură de ulei, jumătatea rămasă (1 1/4 kilograme) de varză și restul de semințe de chimen zdrobite. Odată gătit, transferați acest lucru în tigaia de prăjire.
Încălziți uleiul de măsline rămas în aceeași tigaie la foc mediu.
Așezați coapsa de porc în uleiul încălzit și rumeniți bine pe toate părțile. Puneți friptura deasupra tuturor legumelor din tigaia de prăjire.
Adăugați berea și melasa în tigaie și aduceți la fierbere, răzuind toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei.
Se toarnă acest lucru și bulionul peste friptura de porc și legume. Condimentează cu sare și piper după gust.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 45 de minute. Întoarceți carnea de porc și coaceți până când temperatura internă a cărnii de porc atinge 145 grade F (63 grade C). În acest moment, scoateți tigaia din cuptor și lăsați carnea de porc să stea pe o tăietură timp de 5 minute. Apoi feliați carnea de porc în bucăți de dimensiuni de servire. Aruncați frunzele de dafin. Întoarceți carnea de porc feliată în tigaia care se odihnește peste legume. Completați cu piureul de cartofi.
Coaceți la 350 de grade F (175 grade C) timp de 10 până la 15 minute sau până când cartofii se rumenesc ușor.