Friptură De Porc Muschiulet Cina
Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 45. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, bulion de pui, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Friptură De Porc Muschiulet Cina, Cina De Friptură De Porc, și Friptură de porc cu prune uscate.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Scoateți carnea din tigaie, rezervând picături de carne în tigaie; așezați carnea într-un vas de copt de 13x9 inci.
Se amestecă muștarul și cimbru; se întinde pe carne.
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când carnea este gata (145F).
Transfer la sculptură; cort cu folie.
Lăsați să stea 5 min. Între timp, pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj, reducând răspândirea la 1 lingură.
Adăugați bulion în aceeași tigaie. Aduceți la fierbere la căldură mare.
Adăugați Neufchatel; gatiti la foc mediu-mic 2 min. sau până când Neufchatel este complet topit și amestecul este amestecat, amestecând constant.
Tăiați carnea în felii subțiri.
Se servește acoperit cu sos Neufchatel împreună cu umplutură și fasole.