Friptură De Porc Muschiulet Cina

Friptură De Porc Muschiulet Cina
Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 37 calorii. Această rețetă servește 45. Această rețetă de la Kraftrecipes.com are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați filete de porc, bulion de pui, fasole și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de super. Rețete similare includ Friptură De Porc Muschiulet Cina, Cina De Friptură De Porc, și Friptură de porc cu prune uscate.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți tigaia mare antiaderentă la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați carne; gatiti 5 min. sau până se rumenesc pe toate părțile, întorcându-se ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
4
Scoateți carnea din tigaie, rezervând picături de carne în tigaie; așezați carnea într-un vas de copt de 13x9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se amestecă muștarul și cimbru; se întinde pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
CimbruCimbru
CarneCarne
6
Coaceți 20 până la 25 min. sau până când carnea este gata (145F).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Transfer la sculptură; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Lăsați să stea 5 min. Între timp, pregătiți umplutura conform instrucțiunilor de pe ambalaj, reducând răspândirea la 1 lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Adăugați bulion în aceeași tigaie. Aduceți la fierbere la căldură mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați Neufchatel; gatiti la foc mediu-mic 2 min. sau până când Neufchatel este complet topit și amestecul este amestecat, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
11
Tăiați carnea în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
12
Se servește acoperit cu sos Neufchatel împreună cu umplutură și fasole.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NeufchatelNeufchatel
UmpluturăUmplutură
FasoleFasole
SosSos

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții45
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista