Friptură de porc marinată cu sos de coacăze

Friptura de porc marinată cu sos de coacăze ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 545 de calorii , 69 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Pentru 3,9 USD per porție , această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Un amestec de sos de soia, sherry pentru gătit, friptură de porc rulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 89% , ceea ce este uimitor. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptura de porc cu sos de coacăze , Mușchiă de porc cu sos de coacăze și Mușchiă de porc umplută cu sos de coacăze .
Instrucțiuni
Puneți friptura într-o pungă de plastic resigilabilă. Într-un castron mediu, combinați 1/2 cană sos de soia, 1/2 cană sherry, usturoi, muștar, ghimbir și cimbru.
Turnați marinata în pungă și sigilați.
Puneți punga într-un bol mare și lăsați-l la frigider pentru cel puțin 3 ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Pune friptura într-o tigaie medie. Prăjiți carnea de porc cu marinată descoperită în cuptorul preîncălzit timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când temperatura internă atinge 170 de grade F pe un termometru pentru carne. Se unge din oră în timpul gătitului.
Se serveste cu sos de coacaze.
Pentru a face sos de coacăze: Într-o cratiță mică, la foc mediu-mic, topiți încet jeleul de coacăze. Se amestecă cele 2 linguri de sherry și 1 lingură de sos de soia.