Friptură de porc marinată cu prune uscate și caise

Friptură de porc marinată cu prune uscate și caise
Friptura de porc marinată cu prune uscate și caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 389 calorii, 53G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți caise -8, sare și piper, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Crock Pot cotlet de porc cu caise și prune uscate, Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii, și Friptură de porc cu prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți carnea de porc pe o suprafață de lucru, cu partea grasă în jos. Pentru a flutura carnea, faceți o tăietură longitudinală în carnea de porc de la capăt la capăt, tăind două treimi din drum prin carne. Faceți o tăietură longitudinală de 1/2 inch în fiecare parte a primei tăieturi, astfel încât friptura să fie plată. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
2
Într-un vas mare de copt superficial, combinați vinul, usturoiul și carnea de porc, întorcându-vă la acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
3
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 1 oră, întorcând carnea o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți carnea de porc din vas și răzuiți usturoiul. Se strecoară vinul și se rezervă 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Așezați carnea de porc pe o suprafață de lucru, tăiați-o cu fața în sus și condimentați cu sare și piper. Aranjați prunele întregi pe lungimea a 1 dintre tăieturile laterale. Repetați cu caisele întregi de-a lungul celeilalte părți tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Prune UscatePrune Uscate
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
7
Rulați friptura pentru a o remodela și legați la intervale uniforme cu sfoară de bumbac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
8
Puneți carnea de porc într-o tigaie mică ignifugă și condimentați cu sare și piper. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 15 minute. Ungeți cu sucurile de tigaie, reduceți temperatura cuptorului la 400 și prăjiți timp de aproximativ 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 150 pentru carnea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
9
Transferați friptura pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
10
Între timp, bateți făina în sucurile de tigaie pentru a forma o pastă netedă. Bateți treptat 1/2 cană de vin rezervată până se omogenizează. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mic și bateți în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
11
Adăugați prunele și caisele sferturi și fierbeți, amestecând des, până când sosul este aromat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)2 Găini Din Cornish (aproximativ 1 1/4 De Liră Fiecare)
Prune UscatePrune Uscate
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
12
Adăugați sucurile acumulate din friptură în sos și amestecați muștarul. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-o barcă cu sos încălzită. Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/3 inch și serviți imediat cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy BoatGravy Boat
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista