Friptură de porc marinată cu prune uscate și caise
Friptura de porc marinată cu prune uscate și caise ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 389 calorii, 53G de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 3,12 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți caise -8, sare și piper, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma prunele, puteți urma acest fel principal cu Mere coapte cu prune uscate, scorțișoară și ghimbir ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Crock Pot cotlet de porc cu caise și prune uscate, Port-carne de porc marinată cu prune uscate și hamsii, și Friptură de porc cu prune uscate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți carnea de porc pe o suprafață de lucru, cu partea grasă în jos. Pentru a flutura carnea, faceți o tăietură longitudinală în carnea de porc de la capăt la capăt, tăind două treimi din drum prin carne. Faceți o tăietură longitudinală de 1/2 inch în fiecare parte a primei tăieturi, astfel încât friptura să fie plată. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2
Într-un vas mare de copt superficial, combinați vinul, usturoiul și carnea de porc, întorcându-vă la acoperire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se lasă la marinat la temperatura camerei timp de 1 oră, întorcând carnea o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți carnea de porc din vas și răzuiți usturoiul. Se strecoară vinul și se rezervă 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Așezați carnea de porc pe o suprafață de lucru, tăiați-o cu fața în sus și condimentați cu sare și piper. Aranjați prunele întregi pe lungimea a 1 dintre tăieturile laterale. Repetați cu caisele întregi de-a lungul celeilalte părți tăiate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Prune Uscate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Rulați friptura pentru a o remodela și legați la intervale uniforme cu sfoară de bumbac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Puneți carnea de porc într-o tigaie mică ignifugă și condimentați cu sare și piper. Prăjiți în treimea superioară a cuptorului timp de 15 minute. Ungeți cu sucurile de tigaie, reduceți temperatura cuptorului la 400 și prăjiți timp de aproximativ 30 de minute sau până când un termometru citit instantaneu înregistrează 150 pentru carnea roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Transferați friptura pe o tăietură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să stea 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
10
Între timp, bateți făina în sucurile de tigaie pentru a forma o pastă netedă. Bateți treptat 1/2 cană de vin rezervată până se omogenizează. Puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mic și bateți în stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
11
Adăugați prunele și caisele sferturi și fierbeți, amestecând des, până când sosul este aromat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Prune Uscate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
12
Adăugați sucurile acumulate din friptură în sos și amestecați muștarul. Se condimentează cu sare și piper și se toarnă într-o barcă cu sos încălzită. Tăiați carnea de porc în felii groase de 1/3 inch și serviți imediat cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate