Friptură De Porc Marinată
Dacă aveți în jur 1 oră și 40 de minute pentru a petrece în bucătărie, friptura de carne de porc marinată ar putea fi o remarcabilă fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 10 și costă 2,01 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 270 calorii. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, sos worcestershire, gem de zmeură și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Marinată, Carne De Porc Marinată, și Carne De Porc Marinată Aromată.
Instrucțiuni
Într-o cratiță, combinați toate ingredientele, cu excepția cărnii de porc. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Puneți friptura într-un 11-in. x 7 inch. vas de copt. Prick suprafață de friptură cu o furculiță; se toarnă sosul peste friptură. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1/2 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP -170 CP.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Îndepărtați frunza de dafin.