Friptură De Porc Mandarină

Friptură De Porc Mandarină
Friptura de porc mandarină este o fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 12 și costă 2,48 USD pe porție. O porție conține 326 calorii, 43G de proteine, și 8g de grăsime. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 35 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați portocale mandarine, concentrat de suc de portocale, ketchup și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. În general, această rețetă câștigă un spectaculos scor spoonacular de 91%. Carne De Porc Mandarină, Cotlet De Porc Mandarin, și Medalioane De Porc Mandarin sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați rozmarinul, usturoiul și piperul; frecați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Așezați friptura, cu partea grasă în sus, pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
3
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 1-1/4 până la 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
4
Aranjați portocalele peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
5
Combinați ingredientele glazurii; periați peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Coaceți cu 30 de minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 de euro, periați adesea cu glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
7
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 5 m.
Porții12
Scor De Sănătate45
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista