Friptură de porc la ranch

Friptura de porc la tigaie Ranch este un fel principal fără gluten și fără lactate . Această rețetă conține 8 porții, cu 225 de calorii , 32 g de proteine și 9 g de grăsimi fiecare. Pentru 1,75 USD per porție , această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 360 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Un amestec de friptură de mușchi de porc, ulei de măsline, dressing pentru salată ranch și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este oferită de Taste of Home. Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 96% . Acest scor este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de porc cu usturoi și ierburi aromatice, cartofi, spanac ofilit și cremă răcoritoare de castraveți , Friptură de mușchi de porc suculentă și fragedă și Friptură de porc florentină cu sos de rodie .
Instrucțiuni
Combinați primele cinci ingrediente; frecați peste friptură.
Așezați pe un grătar într-o tavă de copt puțin adâncă.
Coaceți, fără capac, la 175°C timp de 50-55 de minute sau până când termometrul arată 64°C.
Lăsați să stea 10-15 minute înainte de a felia.