Friptură De Porc La Grătar Cu Fructe De Pădure

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc la grătar cu fructe de pădure ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 12. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 255 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sos de grătar, afine, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc La Grătar, Friptură de porc la grătar, și Friptură De Porc Cu Afine La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se presară friptura cu sare și piper.
Așezați cu partea grasă în sus pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit,la 350 de minute, timp de 45 de minute.
Între timp, într-o cratiță, combinați afine, zahăr, suc de portocale și sos de grătar. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gatiti si amestecati timp de 10-12 minute sau pana cand afinele pop si sosul se ingroasa.
Ungeți o parte din sos peste friptură.
Coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când un termometru citește 145 de minute, perindând des cu sos.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Se servește cu sosul rămas.