Friptură De Porc La Grătar

Friptură De Porc La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 40g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, muștar dijon, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc la grătar, Friptură De Porc La Grătar Cu Fructe De Pădure, și Friptură De Porc Cu Afine La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați orice exces de grăsime din friptură.
2
Tăiați fante adânci în friptură, folosind un cuțit de tăiat; introduceți felii de usturoi. Se amestecă împreună piper și cimbru; frecați peste toate părțile fripturii și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Saut ceapa într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până se înmoaie. Se amestecă bulionul de pui și următoarele 7 ingrediente; se aduce la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați friptura într-un cuptor olandez mare ușor UNS; se toarnă sosul peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
6
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Lăsați să stea 15 minute. Feliați și serviți cu sos; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista