Friptură De Porc La Grătar

Friptură De Porc La Grătar
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 40g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, muștar dijon, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc la grătar, Friptură De Porc La Grătar Cu Fructe De Pădure, și Friptură De Porc Cu Afine La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați orice exces de grăsime din friptură.
2
Tăiați fante adânci în friptură, folosind un cuțit de tăiat; introduceți felii de usturoi. Se amestecă împreună piper și cimbru; frecați peste toate părțile fripturii și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Saut ceapa într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până se înmoaie. Se amestecă bulionul de pui și următoarele 7 ingrediente; se aduce la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Tarhon OpționalTarhon Opțional
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați friptura într-un cuptor olandez mare ușor UNS; se toarnă sosul peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
6
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Lăsați să stea 15 minute. Feliați și serviți cu sos; garnisiți, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista