Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc la grătar ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 40g de proteine, și 7g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, muștar dijon, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma pene de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Baclava Rulată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc la grătar, Friptură De Porc La Grătar Cu Fructe De Pădure, și Friptură De Porc Cu Afine La Grătar La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați orice exces de grăsime din friptură.
2
Tăiați fante adânci în friptură, folosind un cuțit de tăiat; introduceți felii de usturoi. Se amestecă împreună piper și cimbru; frecați peste toate părțile fripturii și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Saut ceapa într-o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până se înmoaie. Se amestecă bulionul de pui și următoarele 7 ingrediente; se aduce la fierbere, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Se ia de pe foc.
5
Așezați friptura într-un cuptor olandez mare ușor UNS; se toarnă sosul peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
6
Coaceți, acoperit, la 350 timp de 1 oră și 20 de minute sau până când un termometru pentru carne înregistrează 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Lăsați să stea 15 minute. Feliați și serviți cu sos; garnisiți, dacă doriți.