Friptură De Porc Gătită Lent

Friptură De Porc Gătită Lent
Friptura de porc gătită lent este o fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 275 calorii. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii, zahăr, friptură de umăr de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 8 ore și 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptură De Porc Gătită Lent, Friptură De Porc Gătită Lent, și Cină Prăjită Cu Carne De Porc Gătită Lent.

Instrucțiuni

1
Puneți friptura de porc într-un aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Amestecați sosul de roșii, sosul de soia, zahărul și muștarul măcinat într-un castron, amestecând pentru a dizolva zahărul; se toarnă amestecul peste friptura de porc. Gatiti la foc mic pana cand carnea este foarte frageda, aproximativ 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Sos De RoșiiSos De Roșii
Friptură De PorcFriptură De Porc
Sos De SoiaSos De Soia
ZahărZahăr
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

Vin recomandat: 1 Amestec De Risotto Ambalat (cutie De 14 Uncii)., Băutură Alcoolică, Ingrediente, Pinot Noir, Vin Roșu Sec, Chardonnay, Categoria De Produse Alimentare, Sauvignon Blanc, (se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume), Vin Alb Sec, Semințe De Leuștean Pudră, Riesling, Conserve Piersici, Scurse, Tipul Elementului De Meniu

Vinul alb, băutura alcoolică și ingredientul sunt alegerile mele de top pentru ofertele de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, astfel încât chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Guillette-Brest, Brut Millesime. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 44 de dolari.
Guillette-Brest, Brut Millesime
Guillette-Brest, Brut Millesime
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista