Friptură de porc glazurată cu aragaz lent cu morcovi și porumb

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc glazurată cu aragaz lent, cu morcovi și porumb. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 423 calorii. Dacă aveți la îndemână făină de aur, oțet balsamic, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi, Friptură De Porc Glazurată Cu Piersici Cu Aragaz Lent, și Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă friptura de porc vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile.
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc. În aragazul lent de 3 până la 4 litri, puneți carnea de porc. Aranjați morcovii în jurul și deasupra cărnii de porc. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană sos de grătar, mierea, oțetul și sarea condimentată; se toarnă peste carne de porc și morcovi.
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
Scoateți carnea de porc și legumele din aragaz; așezați pe platoul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Într-un castron mic, amestecați 2/3 cană sos de grătar și făina; se amestecă treptat în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa. Se amestecă porumbul. Capac; gatiti 5 minute mai mult.
Serviți sosul peste carne de porc și legume.