Friptură de porc glazurată cu aragaz lent cu morcovi și porumb

Friptură de porc glazurată cu aragaz lent cu morcovi și porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc glazurată cu aragaz lent, cu morcovi și porumb. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.72 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 423 calorii. Dacă aveți la îndemână făină de aur, oțet balsamic, miere și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma oțetul balsamic, puteți urma acest fel principal cu Înghețată Slabă De Căpșuni ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi, Friptură De Porc Glazurată Cu Piersici Cu Aragaz Lent, și Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Dacă friptura de porc vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
2
Îndepărtați grăsimea din carnea de porc. În aragazul lent de 3 până la 4 litri, puneți carnea de porc. Aranjați morcovii în jurul și deasupra cărnii de porc. Într-un castron mic, amestecați 1/2 cană sos de grătar, mierea, oțetul și sarea condimentată; se toarnă peste carne de porc și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Sare CondimentatăSare Condimentată
MorcovMorcov
OțetOțet
MiereMiere
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BolBol
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-10 ore.
4
Scoateți carnea de porc și legumele din aragaz; așezați pe platoul de servire. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De PorcCarne De Porc
5
Într-un castron mic, amestecați 2/3 cană sos de grătar și făina; se amestecă treptat în sucuri în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare. Acoperiți; gatiti aproximativ 15 minute, amestecand ocazional, pana se ingroasa. Se amestecă porumbul. Capac; gatiti 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PorumbPorumb
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Serviți sosul peste carne de porc și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista