Friptură de porc glazurată cu afine
Friptura de porc cu glazură cu afine durează aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 1,51 USD per porție. Acest fel principal are 225 de calorii, 26 g de proteine și 5 g de grăsime per porție. Mergeți la magazin și luați portocale, ienibahar măcinat, apă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă și aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt friptura de porc cu glazură rapidă cu afine, friptură de porc glazurată cu afine și friptură de porc cu glazură de afine.
Instrucțiuni
Răziți coaja unei portocale, apoi dați sucul tuturor portocalelor. Într-o cratiță mică, combinați sucul de portocale și coaja. Se aduce la fierbere. Reduceți focul și fierbeți până când volumul scade la jumătate.
Într-o cratiță medie, combinați sosul de afine, scorțișoara, ienibaharul, oțetul și sarea.
Combinați amidonul de porumb și apa; amesteca bine.
Adăugați amestecul de sos de afine cu amestecul de suc de portocale. Gatiti si amestecati la foc mediu pana se ingroasa.
Ungeți friptura cu sare cușer.
Puneți friptura pe un grătar într-o tigaie mică.
Coaceți, neacoperit, la 350° timp de 60-80 de minute sau până când termometrul pentru carne arată 160°.
Ungeți amestecul de afine peste friptură în ultima jumătate de oră de coacere.
Se încălzește amestecul de afine rămas și se servește cu carne de porc.