Friptura de porc fiert cu sos de mere-Brandy ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 255 calorii, 33g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare, bulion de pui cu conținut scăzut de sare, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, și Friptură de curcan cu sos de mere-Brandy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea.
2
Combinați salvie, cimbru, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper; frecați suprafața interioară a fripturii cu o treime din amestecul de salvie. Reroll friptură, asigurarea la intervale de 1 inch cu șir grele. Frecați suprafața exterioară a fripturii cu amestecul de salvie rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Puneți un cuptor olandez mare acoperit cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Adăugați friptură; maro pe toate părțile.
6
Scoateți friptura din tigaie; pune deoparte. Topiți margarina în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Se adauga ceapa si telina, si saut 5 minute. Întoarceți friptura în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Combinați 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper, suc de mere, applejack și bulion; se toarnă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Applejack
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
9
Introduceți un termometru pentru carne în cea mai groasă porție de friptură. Acoperiți și coaceți la 425 timp de 20 de minute; reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți friptura din cuptor) și coaceți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Adăugați măr; acoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 160 (ușor roz).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți friptura din tigaie, rezervând lichid de gătit.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
12
Așezați friptura pe un platou; acoperiți cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Lăsați să stea 10 minute.
14
Combinați apa și amidonul de porumb și amestecați în lichid de gătit rezervat. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți 1 minut sau până când sosul este ușor gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
15
Serviți sosul cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
16
Notă: folosiți 1 cană concentrat de suc de mere și omiteți rachiul de mere, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit