Friptură de porc fiartă cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte )

Friptură de porc fiartă cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte )
Friptura de porc înăbușită cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 479 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de lapte, sare de mare, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete, Friptură de porc înăbușită în lapte de migdale, și Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă.

Instrucțiuni

1
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Încălziți uleiul într - o oală grea, rezistentă la cuptor, de 5 până la 6 litri, la foc mediu, până când strălucește, apoi prăjiți ușor maro pe toate părțile cu fructe de ienupăr și ierburi, 8 până la 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați usturoiul și presărați friptura cu sare de mare și 1/2 linguriță de piper, apoi gătiți până când usturoiul este auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După GustBrânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4
Se toarnă vin peste friptură și se fierbe rapid până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Se toarnă lapte peste friptură și se aduce la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
6
Acoperiți oala și fierbeți la cuptor, rotind friptura ocazional, până se înmoaie (laptele va forma caș), 2 până la 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
7
Transferați friptura pe o placă de sculptură și acoperiți ușor. Strecurați sucurile printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron (aruncați solidele), rezervați oala și îndepărtați grăsimea. Întoarceți sucurile în oală și fierbeți până când sunt aromate și reduse la aproximativ 2 căni. Se condimentează cu sare de mare și piper. Feliați friptura și serviți umezită cu sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
* Boabele de ienupăr pot fi găsite pe culoarul condimentelor din supermarketuri.* Carnea de porc poate fi fiartă cu 1 zi înainte și răcită în lichid, neacoperită, până se răcește, apoi acoperită. Aduceți la temperatura camerei, apoi reîncălziți și continuați cu rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții6
Scor De Sănătate43
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista