Friptură de porc fiartă cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte )

Friptura de porc înăbușită cu lapte și ierburi proaspete (Maiale al Latte ) ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 28G de grăsime, și un total de 479 calorii. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Un amestec de lapte, sare de mare, crenguțe de rozmarin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Friptură de porc în picioare cu ierburi proaspete, Friptură de porc înăbușită în lapte de migdale, și Ragu de umăr de porc fiert cu lapte cu Fettuccine proaspătă.
Instrucțiuni
Preincalziti cuptorul la 350 de grade F cu rack in mijloc.
Încălziți uleiul într - o oală grea, rezistentă la cuptor, de 5 până la 6 litri, la foc mediu, până când strălucește, apoi prăjiți ușor maro pe toate părțile cu fructe de ienupăr și ierburi, 8 până la 10 minute în total.
Adăugați usturoiul și presărați friptura cu sare de mare și 1/2 linguriță de piper, apoi gătiți până când usturoiul este auriu, aproximativ 1 minut.
Se toarnă vin peste friptură și se fierbe rapid până se reduce la jumătate.
Se toarnă lapte peste friptură și se aduce la foc mic.
Acoperiți oala și fierbeți la cuptor, rotind friptura ocazional, până se înmoaie (laptele va forma caș), 2 până la 2 1/2 ore.
Transferați friptura pe o placă de sculptură și acoperiți ușor. Strecurați sucurile printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron (aruncați solidele), rezervați oala și îndepărtați grăsimea. Întoarceți sucurile în oală și fierbeți până când sunt aromate și reduse la aproximativ 2 căni. Se condimentează cu sare de mare și piper. Feliați friptura și serviți umezită cu sucuri.
* Boabele de ienupăr pot fi găsite pe culoarul condimentelor din supermarketuri.* Carnea de porc poate fi fiartă cu 1 zi înainte și răcită în lichid, neacoperită, până se răcește, apoi acoperită. Aduceți la temperatura camerei, apoi reîncălziți și continuați cu rețetă.