Friptură de porc fiartă cu fenicul, praz și vermut
Friptura de porc înăbușită cu fenicul, prazul și vermutul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 27G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 234 calorii. Pentru $1.93 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sare, praz, vermut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina în seara asta: cotlet de porc cu fenicul fiert cu vermut, Praz Fiert Și Fenicul Cu Slănină Și Mămăligă, și Umăr de porc glazurat cu miere cu praz fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dragați carnea de porc în făină și presărați cu 1/2 linguriță sare și piper negru.
Încălziți uleiul de măsline într-un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și gătiți timp de 8 minute, rumenind pe toate părțile.
Adăugați 1 linguriță de semințe de fenicul în tigaie și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați prazul și feniculul feliat. Reduceți căldura la mediu și gătiți timp de 10 minute sau până se înmoaie.
Adăugați vermut și gătiți timp de 2 minute sau până când lichidul aproape se evaporă. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Adăugați bulion și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră și 45 de minute sau până când carnea de porc este fragedă. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare. Feliați subțire carnea de porc.