Friptură de porc de rozmarin cu fenicul și măsline verzi
Friptura de porc de rozmarin cu fenicul și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți măsline, fenicul, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu fenicul și rozmarin, Măsline de citrice, fenicul și rozmarin, și Măsline Verzi Crăpate Cu Fenicul.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă rozmarinul și usturoiul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați ușor o parte a fripturii cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
4
Se întinde cu jumătate din amestecul de rozmarin-usturoi, apăsându-l. Drapați jumătate din prosciutto pe lungime peste coapsă. Ținând prosciutto-ul pe friptură, întoarceți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Rozmarin
Usturoi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Se presară cu mai multă sare și piper, se întinde amestecul de rozmarin rămas deasupra și se drapează cu prosciutto rămas. Legați friptura la 1 1/2-in. intervale cu șir de bumbac grele, tucking prosciutto în loc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Prosciutto
Rozmarin
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se toarnă ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați friptură și gătiți până când prosciutto este crocant și începe să se rumenească pe fund. Întoarceți friptura și gătiți până când cealaltă parte este crocantă și rumenită, aproximativ 5 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
8
Transferați pe o farfurie.
9
Adăugați bulbii de fenicul în tigaie și gătiți, amestecând des, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De Fenicul
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Se întinde într-o tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
11
Adăugați vin în tigaie și aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se toarnă peste fenicul. Puneți muschiul de porc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Fenicul
13
Coaceți până când un termometru introdus în centrul fripturii ajunge la 135 pentru mediu, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De Bucătărie
Cuptor
14
Transferați friptura pe o placă și lăsați să se odihnească într-un loc cald 15 minute (temperatura va crește la 140).
15
Între timp, puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mare și gătiți, amestecând des, până când lichidul este aproape evaporat, 5 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
16
Se ia de pe foc și se amestecă măslinele și frunzele de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fenicul
Măsline
17
Tăiați sfoara din friptură, feliați și serviți cu amestec de fenicul.