Friptură de porc de rozmarin cu fenicul și măsline verzi

Friptura de porc de rozmarin cu fenicul și măsline verzi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 465 calorii. Pentru $ 4.23 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți măsline, fenicul, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Friptură de porc cu fenicul și rozmarin, Măsline de citrice, fenicul și rozmarin, și Măsline Verzi Crăpate Cu Fenicul.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Se amestecă rozmarinul și usturoiul într-un castron mic.
Presărați ușor o parte a fripturii cu sare și piper.
Se întinde cu jumătate din amestecul de rozmarin-usturoi, apăsându-l. Drapați jumătate din prosciutto pe lungime peste coapsă. Ținând prosciutto-ul pe friptură, întoarceți-l.
Se presară cu mai multă sare și piper, se întinde amestecul de rozmarin rămas deasupra și se drapează cu prosciutto rămas. Legați friptura la 1 1/2-in. intervale cu șir de bumbac grele, tucking prosciutto în loc.
Se toarnă ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați friptură și gătiți până când prosciutto este crocant și începe să se rumenească pe fund. Întoarceți friptura și gătiți până când cealaltă parte este crocantă și rumenită, aproximativ 5 minute în total.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați bulbii de fenicul în tigaie și gătiți, amestecând des, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute.
Se întinde într-o tigaie mare.
Adăugați vin în tigaie și aduceți la fierbere, amestecând pentru a răzui bucățile rumenite.
Se toarnă peste fenicul. Puneți muschiul de porc deasupra.
Coaceți până când un termometru introdus în centrul fripturii ajunge la 135 pentru mediu, aproximativ 45 de minute.
Transferați friptura pe o placă și lăsați să se odihnească într-un loc cald 15 minute (temperatura va crește la 140).
Între timp, puneți tigaia peste 2 arzătoare la foc mare și gătiți, amestecând des, până când lichidul este aproape evaporat, 5 până la 10 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă măslinele și frunzele de fenicul.
Tăiați sfoara din friptură, feliați și serviți cu amestec de fenicul.