Friptura de porc de cidru cu sos de mere-cimbru ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 458 calorii, 32g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de friptură de umăr de porc, unt, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru, și Friptură de porc cu sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați carnea de porc cu 1/2 linguriță. sare, apoi se rumenesc în ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare, întorcându-se după cum este necesar, 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Transferați sucurile de porc și tigaie la 5 până la 6 qt. aragaz lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați 1 linguriță rămasă. sare, cidru, Calvados, 1 lingura. cimbru, piper și 1 măr feliat. Acoperiți și gătiți până când carnea este foarte fragedă, aproximativ 4 ore la maxim sau 7 ore la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Calvados
Piper
Măr
Cidru
Cimbru
Carne
Sare
4
Între timp, cu aproximativ 20 de minute înainte ca carnea de porc să fie gata, încălziți 2 linguri. unt într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați restul de 3 mere și gătiți, amestecând frecvent, până se înmoaie și devin aurii, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
6
Transferați într-un castron; cort cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
7
Transferați friptura de la aragazul lent într-un platou și cort cu folie. Se strecoară sucurile cu aragaz lent și grăsimea degresată; pus deoparte. Topiți restul de 1 lingură. unt în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
8
Adăugați făină; gatiti, batand des, pana devin aurii si clocotind. Bateți încet sucurile și 1 linguriță. cimbru; gatiti pana se ingroasa usor, 6 pana la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Cimbru
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
9
Transfer la o barcă cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Gravy Boat
10
Feliați carnea de porc, împrăștiați cu mere rezervate și stropiți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măr
Sos
Carne De Porc
11
Garnisiți cu crenguțe de cimbru și serviți mai mult sos pe lateral.