Friptură De Porc De Afine De Vacanță
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc de afine de vacanță ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 579 calorii, 64G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, amidon de porumb, sos de afine jeleu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc De Vacanță, Friptură De Porc Coroană De Vacanță, și Friptură De Porc De Vacanță Glazurată.
Instrucțiuni
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent oval de 5 litri. Se amestecă împreună sos de afine și următoarele 4 ingrediente.
Se toarnă amestecul de afine peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la setare ridicată o oră; reduceți căldura la setare scăzută și gătiți 4 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Degresați grăsimea din picături în aragaz lent. Măsurați picăturile la 2 căni egale, adăugând apă, dacă este necesar.
Se toarnă picături într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se adaugă la picături și se gătește la foc mediu-mare, amestecând continuu, 2 până la 3 minute sau până se îngroașă. Se amestecă sarea.
Serviți sosul cu carne de porc feliată.