Friptură De Porc De Afine De Vacanță

Friptură De Porc De Afine De Vacanță
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc de afine de vacanță ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 579 calorii, 64G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, amidon de porumb, sos de afine jeleu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc De Vacanță, Friptură De Porc Coroană De Vacanță, și Friptură De Porc De Vacanță Glazurată.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent oval de 5 litri. Se amestecă împreună sos de afine și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă amestecul de afine peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la setare ridicată o oră; reduceți căldura la setare scăzută și gătiți 4 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
3
Degresați grăsimea din picături în aragaz lent. Măsurați picăturile la 2 căni egale, adăugând apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se toarnă picături într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se adaugă la picături și se gătește la foc mediu-mare, amestecând continuu, 2 până la 3 minute sau până se îngroașă. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
6
Serviți sosul cu carne de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista