Friptură De Porc De Afine De Vacanță

Friptură De Porc De Afine De Vacanță
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc de afine de vacanță ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 579 calorii, 64G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, amidon de porumb, sos de afine jeleu și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până cuișoare sol ai putea urma acest curs principal cu Pâine De Dovleac ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc De Vacanță, Friptură De Porc Coroană De Vacanță, și Friptură De Porc De Vacanță Glazurată.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-un aragaz lent oval de 5 litri. Se amestecă împreună sos de afine și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scos Din Carcasa LinkuluiScos Din Carcasa Linkului
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Se toarnă amestecul de afine peste carnea de porc. Acoperiți și gătiți la setare ridicată o oră; reduceți căldura la setare scăzută și gătiți 4 1/2 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Degresați grăsimea din picături în aragaz lent. Măsurați picăturile la 2 căni egale, adăugând apă, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
4
Se toarnă picături într-o cratiță medie; se aduce la fierbere la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se amestecă amidonul de porumb și apa rece până se omogenizează; se adaugă la picături și se gătește la foc mediu-mare, amestecând continuu, 2 până la 3 minute sau până se îngroașă. Se amestecă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Serviți sosul cu carne de porc feliată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista