Friptură de porc cubaneză Aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 1,21 USD per porție. O porție conține 257 de calorii, 27 g de proteine și 14 g de grăsimi. Un amestec de umăr de porc, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați friptura de porc cubaneză, friptura de porc cubaneză și friptura de porc cubaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încinge o tigaie mică și grea la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Salvie
2
Adăugați semințele de chimen și boabele de piper în tigaie; se amestecă constant până când este parfumată și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute. Misto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Salvie
3
Folosind un mojar și un pistil, zdrobiți condimentele prăjite cu usturoi, sare și oregano pentru a face o pastă. Puteți face acest lucru și în bolul mic al unui robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ardei Portocali, Tocat Grosier
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Semințe De Leuștean Pudră
Muştar Obişnuit De Hot Dog
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
Frunze Proaspete De Tarhon Sau 1/2 Cană Frunze Proaspete De Busuioc
1 Cană Plus 5 Lingurițe De Zahăr, împărțite
4
Transferați într-un castron mic și amestecați sucul de portocale, sucul de lime, suc de lămâie, sherry și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Sau 1/2 Fenicul Cu Bulb Mediu, Stratul Exterior Dur îndepărtat, Tăiat în Jumătate Pe Lungime, Tăiat în Felii Subțiri și Tocat Foarte Gros
Mazăre Decongelată
2 Mușchi Mici De Porc (aproximativ 2 Lire în Total)
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Plus 5 Lingurițe De Zahăr, împărțite
5
Pune carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Semidulce Pentru Copt De Brutărie
6
Turnați marinada de citrice peste carne și sigilați. Dați la frigider pentru 12 până la 24 de ore, răsturnând punga ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Coaja De 1 Lămâie (înlăturați Orice Sâmbure Albă)
7
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
8
Transferați carnea de porc și marinata într-o tavă și puneți-le la cuptor. Prăjiți timp de aproximativ 2 1/2 ore, ungând ocazional cu suc de tigaie, sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru arată 145 grade F (63 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, Tuns
Muschii De Porc (aproximativ 2 Lire In Total)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Suc De Tigaie Din Tigaia De Curcan
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Frisca Grea Pentru Frisca, Batuta Si Indulcita
9
Adăugați cantități mici de apă în tigaie dacă se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Până La 1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Salvie
10
Transferați carnea de porc pe o placă de cioplit, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați și serviți.