Friptura de porc cu vinete (vinete) este o fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 8 porții cu 311 calorii, 35g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru $2.94 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 15 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână pastă de roșii, pătrunjel, bulion de pui și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este excelent. Încercați Friptură de porc cu vinete și morcovi Ragu, Dip De Vinete (Vinete), și Dip De Vinete (Vinete) pentru rețete similare.