Friptura de porc cu sos Sherry-prune ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $2.14 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sherry, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Loin de porc umplut cu prune uscate în sos dulce de Sherry (Lomo Relleno), Friptură de porc cu sos de prune, și Friptură De Porc Cu Mere Sherry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați excesul de grăsime din carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2
Încălziți uleiul în tigaie de 10 inci la foc mediu-mare. Gatiti carnea de porc in ulei aproximativ 10 minute, intorcand ocazional, pana se rumeneste pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Așezați carnea de porc în aragaz lent de 3 1/2 până la 6 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
4
Se amestecă ingredientele rămase, cu excepția gemului; se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Gem
5
Acoperiți și gătiți la foc mic 7 până la 9 ore sau până când carnea de porc este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
6
Scoateți carnea de porc din aragaz; acoperiți și păstrați la cald. Degresați grăsimea din sucurile de porc în aragaz, dacă doriți. Se amestecă gemul în sucuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Gem
7
Acoperiți și gătiți la foc mare aproximativ 15 minute sau până când gemul este topit; se amestecă.