Friptură de porc cu sos de piersici
Friptura de porc cu sos de piersici necesită aproximativ 6 ore și 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. Pentru $2.37 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 316 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită friptură de porc, zahăr brun, piersici și amidon de porumb. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 63%. Friptură de porc cu sos Moscato de piersici pentru, {Lămâie-piper sărat} friptură de porc dezosată cu sos de piersici-Moscato, și Friptură De Porc Cu Glazură De Piersici sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Tăiați friptura în jumătate. Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei pe toate părțile.
Transferați la un 4-sau 5-qt. aragaz lent.
Se presară cu sare de ceapă și piper.
Scurgeți piersicile, rezervând sucul într-un castron mic; amestecați sosul de chili, zahărul brun, oțetul și condimentul de plăcintă în suc. Lingură piersici peste friptură; top cu amestec de suc. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 6-8 ore sau până când carnea este fragedă.
Scoateți carnea și piersicile într-un platou de servire; păstrați cald. Grăsime degresată din sucurile de gătit; transferați într-o cratiță mică. Aduceți lichidul la fierbere.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă treptat în tigaie. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu carne de porc și piersici.