Friptură de porc cu sos de grătar de prune

Friptură de porc cu sos de grătar de prune
Friptura de porc prăjită cu sos de grătar de prune este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție conține 274 calorii, 25g de proteine, și 10g de grăsime. Ziua Tatălui va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, filete de porc, anason stelat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma anasonul stelar, puteți urma acest fel principal cu Mini Biscuiți Cu Anason Stelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet De Porc Cu Sos De Grătar De Prune, Filet de porc prăjit cu sos de grătar de prune, și Filet de porc cu sos de prune pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați 2 linguri de ulei de canola în tigaie și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați ceapa și usturoiul; saut 5 minute, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
4
Adăugați zahăr și următoarele 10 ingrediente (prin anason stelat); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, parțial acoperit, timp de 30 de minute sau până când prunele se descompun și sosul se îngroașă, amestecând ocazional. Aruncați cuișoarele și anasonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
AnasonAnason
PrunePrune
SosSos
ZahărZahăr
5
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Presărați carnea de porc uniform cu 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
9
Adăugați carne de porc în tigaie; saut 7 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați carnea de porc într-o tigaie căptușită cu folie; se acoperă cu 1/2 cană sos de prune. Friptură de porc la 450 timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
Friptură De PorcFriptură De Porc
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
11
Scoateți carnea de porc din cuptor. Întoarceți carnea de porc; se acoperă cu încă 1/2 cană de sos de prune. Prăjiți 10 minute sau până când un termometru introdus în cea mai groasă porție de carne de porc înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Scoateți din tigaie; lasa sa stea 10 minute. Feliați transversal.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Se servește cu sosul de prune rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PruneSos De Prune
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
BucătăriiGrătar
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista