Friptura de porc cu sos de mere-ciuperci ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Pentru $2.15 pe portie, primești un fel principal care servește 10. O porție conține 306 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți piper, amidon de porumb, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Friptură de porc cu sos de ciuperci Cardamom, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Presărați cimbru și piper peste friptură și apăsați în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A Permite
2
Se pune într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se coace, neacoperit, la 450 de euro timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 325 CP; coaceți cu 1-1 / 4 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP -170 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Cu cincisprezece minute înainte de a se face friptura, sotati merele in unt intr-o tigaie pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Îndepărtați cu o lingură cu fante; acoperiți și păstrați la cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Se sotează ciupercile în aceeași tigaie până se înmoaie; da deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Scoateți friptura din cuptor; presărați cu 1/8 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Transferați într-un platou de servire; acoperiți și păstrați la cald.
9
Se toarnă cidru în tigaie; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
10
Se transferă într-o cratiță; adăugați bulion, smântână, zahăr brun și sarea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în amestec de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat
12
Adăugați ciuperci și încălziți totuși.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
13
Pentru a servi, garnisiți friptura cu mere și arcuri de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier