Friptură de porc cu sos de ciuperci de mere
Friptura de porc cu sos de mere-ciuperci ar putea fi doar fără gluten rețetă pe care o căutați. Pentru $2.15 pe portie, primești un fel principal care servește 10. O porție conține 306 calorii, 32g de proteine, și 14g de grăsime. 13 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți piper, amidon de porumb, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 77%. Friptură de porc cu sos de ciuperci Cardamom, Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: fripturi de porc fript cu mere Escalloped sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Presărați cimbru și piper peste friptură și apăsați în carne.
Se pune într-un 13-in uns. x 9 inch. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 450 de euro timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 325 CP; coaceți cu 1-1 / 4 ore mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP -170 CP.
Cu cincisprezece minute înainte de a se face friptura, sotati merele in unt intr-o tigaie pana se inmoaie.
Îndepărtați cu o lingură cu fante; acoperiți și păstrați la cald.
Se sotează ciupercile în aceeași tigaie până se înmoaie; da deoparte.
Scoateți friptura din cuptor; presărați cu 1/8 linguriță sare.
Transferați într-un platou de servire; acoperiți și păstrați la cald.
Se toarnă cidru în tigaie; se amestecă pentru a slăbi bucățile rumenite.
Se transferă într-o cratiță; adăugați bulion, smântână, zahăr brun și sarea rămasă.
Combinați amidonul de porumb și apa până se omogenizează; se amestecă în amestec de bulion. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa, amestecand frecvent.
Adăugați ciuperci și încălziți totuși.
Pentru a servi, garnisiți friptura cu mere și arcuri de cimbru, dacă doriți.
Se servește cu sos de ciuperci.