Friptură De Porc Cu Sos Carolina

Friptură De Porc Cu Sos Carolina
Friptura de porc cu sos Carolina ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 411 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,21 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper, sfoară de bucătărie, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 58 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Friptură De Porc Cu Compot De Mere Carolinan, Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru, și Friptură De Porc Sărată De Salvie Cu Sos De Porc De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis. Feliați subțire prazul; clătiți bine și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
3
Legați friptura de porc cu sfoară de bucătărie, fixându-se la intervale de 2 inci. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De BucătărieSfoară De Bucătărie
4
Gatiti slanina in ulei incins intr-un cuptor olandez rezistent la cuptor sau o tigaie mare, adanca din fonta, la foc mediu-mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
5
Adăugați praz, usturoi și ceapă și gătiți, amestecând frecvent, 15 până la 17 minute sau până când amestecul se rumeneste; transferați într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
PrazPraz
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Adăugați friptura de porc, partea grasă în jos, la cuptorul olandez și gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
7
Scoateți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
8
Întoarceți amestecul de praz la cuptorul olandez; se acoperă cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
9
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente. Reduceți căldura la mediu și aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
10
Se ia de pe foc și se acoperă cu folie de aluminiu rezistentă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Coaceți la 350 timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 180 până la 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
12
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez, acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Între timp, turnați sucurile de tigaie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cratiță la 4 căni egale, aruncând solidele (adăugați părți egale bulion și vin alb la sucurile de tigaie la 4 căni egale, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vin AlbVin Alb
BulionBulion
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
14
Lăsați să stea 5 minute; grăsime degresată de pe suprafața sucurilor de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este redus la 1 cană și ușor îngroșat.
16
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
17
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
18
Carne de porc mărunțită cu sos Carolina: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
SosSos
19
Coaceți la 350 timp de 4 până la 5 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 19
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
20
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez, acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute. Tăiați carnea de porc cu două furculițe. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 58 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista