Friptura de porc cu salata de fenicul este o fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $ 4.46 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 73G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 544 calorii. Această rețetă din alimente și vin necesită suc de portocale, frunze de dafin, boabe de piper și sare și piper. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de porc cu salată de fenicul, Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi, și Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, prăjiți toate condimentele la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați apa, sarea, zahărul brun și frunzele de dafin și dați la fiert, amestecând pentru a dizolva sarea și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Fâșie De Coajă De Lămâie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3
Se toarnă saramura într-o tigaie mare și se lasă să se răcească la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
4
Puneți friptura de porc în saramură, cu carnea în jos. Acoperiți tigaia și dați-o la frigider peste noapte. Aduceți friptura de porc la temperatura camerei în saramură înainte de prăjire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, Scursa
5
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Puneți friptura de porc pe o foaie mare de copt cu margini, cu carnea în sus. Prăjiți carnea de porc în treimea superioară a cuptorului timp de aproximativ 1 oră și 15 minute, până când un termometru citit instantaneu introdus în partea cea mai groasă înregistrează 14
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Sos Iute Cu Ulei De Susan
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
Transferați friptura pe o placă de sculptură; lăsați să se odihnească timp de 15 minute.
8
Folosind un cuțit mic și ascuțit, curățați grapefruitul roșu, îndepărtând toată miezul alb amar. Lucrând peste un castron mare, tăiați între membrane, eliberând secțiunile de grapefruit în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grapefruit Roșu
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Într-un castron mic, combinați sucul de portocale, oțetul de vin roșu, uleiul de măsline și mierea; condimentează pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Precum Invidia îngerilor
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
10
Adăugați feniculul feliat și ceapa roșie în secțiunile de grapefruit din vasul mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți De Sare și Mai Mult Pentru Bordurarea Sticlei
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
11
Tăiați friptura de porc în cotlete și transferați-o în farfurii. Aruncați salata de fenicul cu pansamentul, movilați salata alături de cotlete și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii