Friptură de porc cu Saba
Friptura de porc cu Saba durează aproximativ 1 oră și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $3.97 pe portie. Acest fel principal are 597 calorii, 51G de proteine, și 36g de grăsime pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de frunze de dafin, bulion de legume, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură Simplă La Cuptor Friptură De Porc, Oală friptură de porc, și Friptură De Porc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați 1/2 cană de ulei de măsline cu cimbru, rozmarin, usturoi, frunze de dafin și 2 linguri de saba.
Adăugați carnea de porc și întoarceți-o pentru a acoperi cu marinada. Acoperiți și refrigerați peste noapte, întorcându-vă de câteva ori.
Preîncălziți cuptorul la 35
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Scoateți carnea de porc din marinată; rezervați marinada. Condimentați carnea de porc peste tot cu sare și piper, adăugați în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie.
Adăugați vinul roșu în tigaie și aduceți la fierbere la foc mare, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați bulionul de legume și marinada rezervată și dați la fiert.
Adăugați carnea de porc, partea grasă în sus și prăjiți-o la cuptor timp de aproximativ 50 de minute sau până când un termometru citit instantaneu introdus în centrul coapsei înregistrează 14
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt cu margini și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Se strecoară lichidul din tigaie într-o cratiță medie și se aduce la foc mic la foc moderat.
Adăugați 1/4 cană de saba și amestecați suspensia de amidon de porumb. Se fierbe sosul, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 3 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ungeți partea superioară a fripturii cu 2 linguri de saba și fierbeți timp de aproximativ 1 minut, sau până când sunt glazurate. Întoarceți friptura, periați cu restul de 2 linguri de saba și fierbeți timp de 1 minut.
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute. Tăiați friptura și serviți cu sosul.