Friptură De Porc Cu Rozmarin La Grătar

Friptura de porc de rozmarin la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 300 calorii, 38g de proteine, și 7g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți cidru de mere, ceapă verde, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc toscană la grătar cu acoperire cu rozmarin și gust de ardei roșu, Rosemary friptură de porc cu legume, și Rețetă De Friptură De Porc Cu Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați mărul, cidrul, ceapa, mierea, rozmarinul și usturoiul; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; se fierbe, neacoperit, timp de 5 minute. Se răcește la temperatura camerei.
Puneți friptura de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați jumătate din marinată. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați peste noapte, întorcându-vă ocazional.
Transferați marinata rămasă într-un castron; acoperiți și refrigerați.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă, folosind o tavă de picurare.
Se pune carnea de porc peste tava de scurgere și grătar, acoperită, la foc mediu indirect timp de 1-1/4 până la 1-3 / 4 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 October, rotind ocazional.
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Marinată rezervată la căldură; serviți cu carne de porc.