Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu salvie și Pesto Pecan. Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 566 calorii, 53G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, garnitură: salvie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de porc cu Pesto de salvie și Pecan, Pesto de salvie și Pecan, și Pesto De Salvie-Pui Fript Frecat.
Instrucțiuni
1
Combinați cidrul, sarea și 1/2 cană de salvie, amestecând până se dizolvă sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
1/2 Crenguță Rozmarin
Sare
2
Așezați carnea de porc într-o pungă de plastic; adăugați amestec de cidru. Pungă de etanșare; se răcește 12 până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru
Carne De Porc
3
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați-o cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Saramură
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
4
Presărați carnea de porc cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper
Carne De Porc
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare; adăugați carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
Combinați toate ingredientele într-un robot de bucătărie; procesați până când ingredientele sunt tocate mărunt. Face 3/4 ceașcă.