Friptură de porc cu pere și caise uscate

Friptură de porc cu pere și caise uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc cu pere și caise uscate. O porție conține 672 calorii, 39G de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.3 pe portie. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, filete de porc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma caisele uscate, puteți urma acest fel principal cu Makeover final: pâine & unt budinca ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu fructe proaspete și uscate, Carne de porc cu caise, prune uscate și varză murată, și Filet De Porc La Grătar Cu Caise Și Glazură De Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 buc. F. topiți untul într-o oală mare și grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 2 lingurițe ras el hanout și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ras El HanoutRas El Hanout
3
Se adaugă pere și saut până se înmoaie, amestecând ocazional, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
4
Transferați perele în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
5
Încălziți 1 lingură de ulei în aceeași oală la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați ceapa și caisele. Saut până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
CeapăCeapă
7
Adăugați bulion și miere. Se fierbe până când sosul se îngroașă ușor, aproximativ 8 minute. Întoarceți perele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
MiereMiere
PerePere
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
8
Se ia de pe foc. (Sosul se poate face cu 2 ore înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
10
Se amestecă restul de 2 linguri de ulei și 2 lingurițe ras el hanout într-un castron mic pentru a se amesteca. Frecați amestecul peste filetele de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muschiulet De PorcMuschiulet De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
11
Transferați carnea de porc în tigaie. Prajiti pana cand termometrul de carne introdus in centrul carnii de porc Inregistreaza 155 buc. F, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
12
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
13
Lăsați să stea 10 minute.
14
Între timp, reîncălziți sosul la foc mediu, amestecând continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
15
Tăiați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 inch. Împărțiți carnea de porc în 6 farfurii. Sos de lingură și pere peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PerePere
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
16
Se presară cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vina Cobos Bramare Uco Valley Malbec cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Vina Cobos Bramare Valea Uco Malbec
Roșu violet intens. Arome complexe de condimente și fructe: fructe de pădure roșii proaspete cu note de violete combinate cu condimente de copt. Aciditate vibrantă și palat mediu elegant, cu textură mătăsoasă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista