Friptură de porc cu o crustă de nuc-parmezan
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc cu o crustă de nuc-parmezan. Această rețetă face 6 porții cu 410 calorii, 32g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare și piper, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Carne de porc cu o crustă de parmezan, Friptură De Porc Cu Crustă De Pesmet, și Cotlet de porc la cuptor cu crustă de parmezan-salvie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Întindeți nucile într-o farfurie de plăcintă și prăjiți aproximativ 10 minute, sau până devin aurii.
Se lasă să se răcească, apoi se macină grosolan nucile. Lăsați cuptorul pornit.
Topiți untul într-o tigaie medie.
Adăugați ceapa și gătiți la foc moderat până se înmoaie și se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați nucile măcinate, pesmetul, pătrunjelul și salvia și lăsați să se răcească. Se amestecă parmezanul și se condimentează cu sare și piper.
Întindeți friptura de porc deschisă și condimentați cu sare și piper.
Întindeți jumătate din amestecul de nuci pe carnea de porc, apoi înfășurați friptura și legați-o la intervale de 1 inch cu sfoară de bumbac.
Într-o tigaie robustă, încălziți uleiul de măsline până când strălucește. Condimentați friptura cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, 10 până la 12 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă în tigaie. Prăjiți carnea de porc timp de aproximativ 2 ore, ungând ocazional și adăugând 1/4 cană de apă în tigaie de fiecare dată când ungeți. Carnea se face atunci când un termometru cu citire instantanee introdus în centrul fripturii înregistrează 16
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și lăsați să stea 10 minute.
Turnați orice suc de tigaie într-o cană de măsurare și îndepărtați grăsimea.
Preîncălziți broilerul. Aruncați șirurile de la friptura de porc. Apăsați amestecul de nucă măcinat rămas pe friptura de porc și fierbeți la 10 inci de la foc timp de aproximativ 5 minute sau până când crusta de nuci este aurie și crocantă.
Lăsați carnea de porc să stea în timp ce faceți sosul.
Puneți tigaia la foc mare.
Adăugați vinul roșu și fierbeți până se reduce la jumătate, răzuind orice bucăți rumenite de pe fundul tigaiei.
Adăugați bulionul de pui și orice sucuri de tigaie rezervate și fierbeți până se reduce cu o treime.
Bateți făina în 2 linguri de apă, apoi bateți suspensia în sos în tigaia de prăjire și aduceți la fierbere. Gatiti pana cand sosul este usor ingrosat si nu ramane gust de faina. Se strecoară sosul într-o barcă cu sos și se condimentează cu sare și piper.
Tăiați carnea de porc în felii groase și serviți cu sosul.