Friptură de porc cu mere și sos de cidru
Friptura de porc cu mere și sos de cidru este o fără gluten felul principal. O porție conține 223 calorii, 24g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de bulion de pui, mere granny smith, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi săgeata, puteți urma acest fel principal cu Brownies fără alergeni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Filet de porc cu ierburi cu mere și sos de cidru, Filet de porc din cidru de mere cu cartofi și mere, și Friptură de porc cu mere, oțet de cidru și rozmarin.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Se usucă filetele și se condimentează cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi filetele maronii pe toate părțile, întorcându-se cu clești, aproximativ 5 minute în total. (Dacă mânerul tigaiei dvs. nu este rezistent la cuptor, înfășurați mânerul într-un strat triplu de folie, cu partea strălucitoare în afară.)
Transferați tigaia în treimea superioară a cuptorului și prăjiți-o până când un termometru introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 155 F, 12 până la 15 minute.
Se transferă într-un platou și se lasă să stea, acoperit lejer cu folie, cu 15 minute înainte de feliere.
În timp ce carnea este în picioare, încălziți untul în aceeași tigaie (mânerul va fi fierbinte) la foc moderat până când spuma dispare.
Adăugați pene de mere și saut-ul, întorcându-se ocazional, până se înmoaie și se rumenesc, 5 până la 7 minute.
Transferați merele într-o farfurie, apoi adăugați bulion de pui și cidru în tigaie. Se aduce la fierbere la foc mare și între timp se amestecă împreună săgeata și apa într-un castron mic.
Bateți amestecul de săgeată în sos și fierbeți până se îngroașă și se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă oțetul, sarea și piperul măsurate și orice sucuri care s-au acumulat pe platou.
Tăiați carnea în felii groase de 1/2 inch și serviți acoperite cu mere și sos.
Fiecare porție conține aproximativ 200 de calorii și 7 grame de grăsime.
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegerile mele de top pentru muschiul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Zuccardi Aluvional Altamira Malbec cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 90 de dolari pe sticlă.
![Zuccardi Aluvional Altamira Malbec]()
Zuccardi Aluvional Altamira Malbec
Roșu intens și nuanțe violete. Caracter complex de fructe cu note de căpșuni, cireșe și prune, completate de note proaspete pe bază de plante și florale. Palatul are o intrare mătăsoasă, cu o aciditate plină de viață, taninuri structurate excelente și un finisaj lung.