Friptură de porc cu mere și cartofi dulci

Friptură de porc cu mere și cartofi dulci
Friptura de porc cu mere și cartofi dulci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 393 calorii, 33g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Un amestec de ceapă, cartofi dulci portocaliu închis, pudră de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Pui prăjit cu cartofi dulci și mere, Pui prăjit cu mere, ceapă și cartofi dulci, și Carne de porc cu mere și cartofi dulci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 218°.într-un castron mediu, amestecați zahărul brun, untul, oțetul, sarea, praful de usturoi și piperul. Rezervați 2 linguri din amestecul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
UntUnt
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Adăugați mere, cartofi dulci și ceapă la amestecul de unt rămas; aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de mere în tigaie sau vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Acoperiți bine cu folie și coaceți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi DulciCartofi Dulci
MărMăr
UntUnt
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Între timp, periați carnea de porc cu amestec de unt rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Carne De PorcCarne De Porc
4
Încălziți tigaia antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare până când este fierbinte. Gatiti carnea de porc in tigaie aproximativ 3 minute, intorcandu-va la maro toate partile uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Puneți carnea de porc pe amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
Carne De PorcCarne De Porc
6
Coaceți descoperit 30 până la 40 de minute sau până când carnea de porc are o ușoară roșie de roz în centru și termometrul pentru carne introdus în centru citește 71°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista