Friptură de porc cu mere, varză și napi

Friptura de porc cu mere, varză și napi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 279 calorii, 32g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $2.39 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sirop de arțar, piper, napi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma mărul tartă, puteți urma acest fel principal cu Tarta Cu Mere Rapidă Și Ușoară ca desert. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Friptură De Porc Cu Mere Prăjite Și Varză Roșie Fiartă, Friptură de porc, napi, usturoi și hamsii, și Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carne de porc; gatiti 15 minute, rumenind pe toate partile.
Scoateți carnea de porc din tigaie.
Adăugați ceapa și slănina în tigaie; saut 5 minute sau până când ceapa este fragedă. Întoarceți carnea de porc în tigaie.
Adăugați mărul și ingredientele rămase și aduceți la foc mic.
Coaceți, neacoperit, la 375 timp de 1 oră și 15 minute sau până când un termometru înregistrează 155, întorcând carnea de porc după 45 de minute.