Friptură De Porc Cu Mazăre Cremoasă

Carnea de porc prăjită cu mazăre cremoasă este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pudră de muștar, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Verdeață Collard Fiert, Mamaliga Cremos, Și Tigaie, Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar, și Crock-oală de porc muschi de vita sfat friptură cu sos de ciuperci cremoase.
Instrucțiuni
Se amestecă 2 linguri de zahăr brun, 2 lingurițe fiecare pudră de muștar și pudră de chile, 1 lingură de sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol.
Puneți carnea de porc pe o farfurie, uscați-o și frecați-o peste tot cu amestecul de condimente. La frigider, neacoperit, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Bateți restul de 2 lingurițe zahăr brun, 1 linguriță fiecare pudră de muștar și pudră de chile, sosul Worcestershire, oțet, 1/4 linguriță sare și piper după gust într-un bol; pus deoparte pentru periaj.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Clătiți carnea de porc și uscați. Dacă doriți, legați firul de bucătărie în jurul cărnii de porc în câteva locuri pentru a-l ajuta să-și păstreze forma.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carnea de porc, cu partea grasă în jos și căutați până la auriu, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți, întorcându-vă, până la aur peste tot, încă 5 minute.
Transferați pe o foaie de copt cu margini, cu partea grasă în sus și prăjiți 30 de minute.
Periați cu trei sferturi din amestecul de oțet; continuați să prăjiți până când un termometru introdus în centru înregistrează 145 de grade F, încă 15 până la 20 de minute.
Transferați pe o tăietură și periați cu amestecul de oțet rămas.
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
Între timp, faceți mazărea: aduceți 6 căni de apă, zahărul granulat și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță.
Adăugați mazărea, aduceți la foc mic și gătiți până se înmoaie, 8 până la 10 minute pentru mazărea proaspătă sau 3 până la 4 minute pentru congelat.
Se scurge, se transferă într-un bol și se menține cald.
Adăugați crema în tigaie, aduceți la fierbere și gătiți până se reduce la jumătate, aproximativ 3 minute.
Bateți untul, apoi adăugați la mazăre și aruncați.
Se adaugă pătrunjelul și ceapa, se condimentează cu sare și piper și se aruncă.
Se servește cu carnea de porc.
Fotografie realizată de Con Poulos