Carnea de porc prăjită cu mazăre cremoasă este o fără gluten felul principal. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 423 calorii. Pentru $ 2.86 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, pudră de muștar, scallions și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscol de casă cu ouă de unt de arahide Reese ca desert. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Verdeață Collard Fiert, Mamaliga Cremos, Și Tigaie, Friptură de porc cu aragaz lent cu sos cremos de muștar, și Crock-oală de porc muschi de vita sfat friptură cu sos de ciuperci cremoase.
Instrucțiuni
1
Se amestecă 2 linguri de zahăr brun, 2 lingurițe fiecare pudră de muștar și pudră de chile, 1 lingură de sare și 1/4 linguriță de piper într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Umăr
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Puneți carnea de porc pe o farfurie, uscați-o și frecați-o peste tot cu amestecul de condimente. La frigider, neacoperit, cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Bateți restul de 2 lingurițe zahăr brun, 1 linguriță fiecare pudră de muștar și pudră de chile, sosul Worcestershire, oțet, 1/4 linguriță sare și piper după gust într-un bol; pus deoparte pentru periaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Pudră De Muștar
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Umăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Clătiți carnea de porc și uscați. Dacă doriți, legați firul de bucătărie în jurul cărnii de porc în câteva locuri pentru a-l ajuta să-și păstreze forma.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați carnea de porc, cu partea grasă în jos și căutați până la auriu, aproximativ 5 minute. Continuați să gătiți, întorcându-vă, până la aur peste tot, încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Transferați pe o foaie de copt cu margini, cu partea grasă în sus și prăjiți 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
8
Periați cu trei sferturi din amestecul de oțet; continuați să prăjiți până când un termometru introdus în centru înregistrează 145 de grade F, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
9
Transferați pe o tăietură și periați cu amestecul de oțet rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Lăsați să se odihnească 15 minute înainte de feliere.
11
Între timp, faceți mazărea: aduceți 6 căni de apă, zahărul granulat și 1/4 linguriță de sare la fiert într-o cratiță.