Friptură de porc cu Marsala-umplutură de fructe

Friptură de porc cu Marsala-umplutură de fructe
Friptura de porc cu Marsala-umplutura de fructe este o lactate gratuit rețetă cu 10 porții. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 285 calorii, 27G de proteine, și 6g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Cap la magazin și ridica marsala, frecat salvie, telina, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Pentru a folosi marsala, puteți urma acest fel principal cu Budincă de portocale lipicioase și marsala ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de porc cu umplutură de cârnați, fructe și nuci, Carne de porc prăjită cu umplutură de fructe și sos de muștar, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Tăiați grăsimea din friptură; pus deoparte.
3
Pentru a pregăti umplutura de fructe, combinați 1 cană Marsala, caise și prune uscate într-o cratiță; aduceți la fierbere. Reduceți căldura la mediu; gatiti 5 minute. Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Prune UscatePrune Uscate
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, țelina și usturoiul; se sotează 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
5
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de caise, pesmetul și următoarele 5 ingrediente (pesmet prin piper).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
6
Tăiați o fantă orizontală lată de 1 1/2 inch în capătul scurt al fripturii; tăiați până la celălalt capăt al fripturii pentru a forma un buzunar adânc folosind un cuțit lung și subțire. Lingura de fructe umplutura în buzunar; ambalaj folosind mânerul unei linguri de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Pentru a pregăti frecarea condimentelor, combinați zahărul, 2 linguri Marsala și ienibaharul. Scor un model de diamant pe partea de sus a friptură folosind un cuțit ascuțit; spread spice freca peste partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
8
Așezați friptura, frecați cu fața în sus, pe o tigaie de pui acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în partea de carne a fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
9
Coaceți la 400 timp de 1 oră și 15 minute sau până când termometrul înregistrează 160 (ușor roz). Acoperiți și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Revista