Friptură De Porc Cu Ierburi
Dacă aveți despre 2 ore și 35 de minute pentru a petrece în bucătărie, friptura de porc cu ierburi ar putea fi grozavă fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă pentru a încerca. O porție conține 221 calorii, 36g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $1.82 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați muștar măcinat, zahăr, maghiran și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură De Porc Cu Ierburi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Friptură De Porc Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Combinați primele șapte ingrediente; frecați peste friptură. Acoperiți și dați la frigider timp de 4 ore sau peste noapte.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie de prăjire superficială.
Se coace, neacoperit, la 325 km/h timp de 2-1 / 2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 km / h.
Lăsați să stea 15 minute înainte de feliere. Refrigerați sau congelați carnea de porc rămasă (poate fi congelată până la 3 luni).