Friptură De Porc Cu Ierburi

Friptură De Porc Cu Ierburi
Friptura de porc cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 235 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați maghiran, friptură de porc, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, prăjiți maro la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
3
Combinați apă, bulion, ketchup, usturoi și condimente; se toarnă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
4
Adăugați ceapa și frunza de dafin. Se acoperă și se fierbe la foc mediu timp de 1-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Adăugați ciuperci; încălziți. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Se servește cu ceapă și ciuperci. Îngroșați picăturile de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista