Friptură De Porc Cu Ierburi

Friptură De Porc Cu Ierburi
Friptura de porc cu ierburi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție conține 235 calorii, 37g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați maghiran, friptură de porc, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi, și Carne De Porc Prăjită Cu Ierburi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez acoperit cu spray de gătit, prăjiți maro la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
3
Combinați apă, bulion, ketchup, usturoi și condimente; se toarnă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Galbenă, Curățată, Dată Pe RăzătoareCeapă Galbenă, Curățată, Dată Pe Răzătoare
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
4
Adăugați ceapa și frunza de dafin. Se acoperă și se fierbe la foc mediu timp de 1-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 <url>.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Adăugați ciuperci; încălziți. Aruncați frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
7
Se servește cu ceapă și ciuperci. Îngroșați picăturile de tigaie pentru sos, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și UsturoiBorcane (fiecare) Sos De Spaghete Cu Cârnați Italieni și Usturoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții10
Scor De Sănătate48
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista