Friptură de porc cu grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi

Slow-aragaz miere gratar friptură de porc cu morcovi ar putea fi doar American rețeta pe care o căutați. Pentru $2.62 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 469 calorii, 27G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, sos de soia, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Tatălui eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Friptură de porc glazurată cu aragaz lent cu morcovi și porumb, Friptură De Porc Cu Miere Cu Aragaz Lent-Dijon, și Friptură curry și morcovi (aragaz lent) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați aragaz lent de 3 1/2 până la 4 litri cu spray de gătit.
Puneți carnea de porc în aragazul lent. Într-un castron mic, amestecați ingredientele rămase, cu excepția morcovilor; se toarnă peste carne de porc.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-7 ore.
Așezați morcovii în jurul cărnii de porc. Creșteți setarea căldurii la mare. Capac; gatiti aproximativ 30 de minute mai mult sau pana cand morcovii sunt crocanti.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent pe placa de tăiat; tăiat în felii.
Așezați carnea de porc pe platoul de servire; se acoperă cu sos și morcovi.