Friptură de porc cu glazură de caise-Miso

Friptură de porc cu glazură de caise-Miso
Friptura de porc de porc cu glazură de caise-Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, oțet de șampanie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet De Porc Cu Glazură De Caise, Filet De Porc Cu Glazură Picantă De Caise, și Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425. Înveliți foaia de copt cu margini mari cu spray de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Combinați conservele, miso, oțetul, coaja de portocală și usturoiul în oală mică la foc mediu. Gatiti pana se ingroasa, 1 pana la 2 minute. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Așezați pe foaia de copt pregătită, învelind capătul subțire pentru a asigura o gătire uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
5
Periați cu 2 linguri glazură de caise; prăjiți 12 până la 15 minute. Întoarceți carnea de porc cu clești și periați cu încă 3 linguri glazură. Continuați să frigeți până când termometrul de citire instantanee introdus în centrul registrelor de porc 150, 8 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat, cortul cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, adăugați bulion de pui la glazura de caise rămasă. Se aduce la foc mic și se fierbe până se reduce la 2/3 cană sos, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci și aranjați pe platou. Puneți sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Per porție: 311 calorii, 11 g grăsime, 0,7 g fibre
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista