Friptură de porc cu glazură de caise-Miso
Friptura de porc de porc cu glazură de caise-Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, oțet de șampanie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet De Porc Cu Glazură De Caise, Filet De Porc Cu Glazură Picantă De Caise, și Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425. Înveliți foaia de copt cu margini mari cu spray de ulei.
Combinați conservele, miso, oțetul, coaja de portocală și usturoiul în oală mică la foc mediu. Gatiti pana se ingroasa, 1 pana la 2 minute. Rezervă.
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Așezați pe foaia de copt pregătită, învelind capătul subțire pentru a asigura o gătire uniformă.
Periați cu 2 linguri glazură de caise; prăjiți 12 până la 15 minute. Întoarceți carnea de porc cu clești și periați cu încă 3 linguri glazură. Continuați să frigeți până când termometrul de citire instantanee introdus în centrul registrelor de porc 150, 8 până la 10 minute mai mult.
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat, cortul cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, adăugați bulion de pui la glazura de caise rămasă. Se aduce la foc mic și se fierbe până se reduce la 2/3 cană sos, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci și aranjați pe platou. Puneți sosul și serviți.
Per porție: 311 calorii, 11 g grăsime, 0,7 g fibre
Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Classic Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Alta Vista Clasic Malbec]()
Alta Vista Clasic Malbec
Malbec clasic Alta Vista prezintă adevăratul caracter al soiului său de struguri. Proaspăt și intens, aromele și aromele acestui vin oferă o introducere excelentă în caracteristicile proaspete, de fructe și calitatea generală a vinurilor din Argentina. O parte din vin este maturat în stejar American timp de 6 luni, înainte de încă 3 luni în sticlă.Prezintă arome intense de prune, cireșe negre și condimente exotice, cu note de cafea și vanilie din butoaiele de stejar. Aromele de pe gust sunt proaspete, cu structură bună și taninuri moi, iar finisajul este plin și concentrat, cu note de condimente.Acest vin este destul de accesibil, distractiv și ușor de băut, perfect pentru consumul zilnic și pentru mâncare relaxată, casual, cum ar fi sandvișuri Panini, pizza și empanade de vită sau porc.