Friptură de porc cu glazură de caise-Miso

Friptură de porc cu glazură de caise-Miso
Friptura de porc de porc cu glazură de caise-Miso ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 250 de calorii. Această rețetă este plăcută de 47 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați conserve de caise, oțet de șampanie, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet De Porc Cu Glazură De Caise, Filet De Porc Cu Glazură Picantă De Caise, și Chili Frecat Filet De Porc Cu Glazură De Ghimbir De Caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425. Înveliți foaia de copt cu margini mari cu spray de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați conservele, miso, oțetul, coaja de portocală și usturoiul în oală mică la foc mediu. Gatiti pana se ingroasa, 1 pana la 2 minute. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
MisoMiso
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
4
Așezați pe foaia de copt pregătită, învelind capătul subțire pentru a asigura o gătire uniformă.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
5
Periați cu 2 linguri glazură de caise; prăjiți 12 până la 15 minute. Întoarceți carnea de porc cu clești și periați cu încă 3 linguri glazură. Continuați să frigeți până când termometrul de citire instantanee introdus în centrul registrelor de porc 150, 8 până la 10 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
6
Transferați carnea de porc pe tabla de tăiat, cortul cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute. Între timp, adăugați bulion de pui la glazura de caise rămasă. Se aduce la foc mic și se fierbe până se reduce la 2/3 cană sos, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și TartinabilăFasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
7
Feliați carnea de porc transversal în felii groase de 1/2 până la 3/4 inci și aranjați pe platou. Puneți sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Per porție: 311 calorii, 11 g grăsime, 0,7 g fibre
9
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista