Friptură de porc cu fructe proaspete și uscate

Friptură de porc cu fructe proaspete și uscate
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de porc cu fructe proaspete și uscate. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 10 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Mergeți la magazin și ridicați kumquats, afine sau, filete de porc și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma merisoarele, puteți urma acest fel principal cu Budinca de paine cu afine uscate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de porc cu pere și caise uscate, Friptură de porc cu compot de fructe uscate, și Filet De Porc La Grătar Cu Salsa De Fructe Proaspete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați carnea de porc cu 2 lingurițe de rozmarin, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, rezistentă la cuptor, la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se adauga carnea de porc (taiata pentru a se potrivi, daca este necesar) si saut pana se rumeneste, intorcand ocazional, aproximativ 10 minute. Folosind clești, transferați carnea de porc în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
5
Se adaugă șalotă în tigaie și se fierbe până se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați mere, kumquats și afine; se amestecă până când amestecul de fructe este încălzit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
KumquatKumquat
MărMăr
FructeFructe
7
Adăugați bulion, vin și 1/2 linguriță de rozmarin rămasă. Se fierbe 1 minut. Întoarceți carnea de porc și orice sucuri în tigaie, întorcându-vă pentru a acoperi cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
BulionBulion
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Puneți tigaia în cuptor și prăjiți carnea de porc până când termometrul este introdus în registrele centrale de la 145 la 150 la aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
CuptorCuptor
9
Transferați carnea de porc pe platou; lăsați să stea 10 minute. Dacă se dorește sos mai gros, fierbeți sucurile în tigaie până când sunt reduse suficient pentru a acoperi lingura. Condimentează sosul după gust cu sare și piper. Feliați carnea de porc în cruce și puneți sosul peste lingură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Pentru a preveni deteriorarea, așezați kumquats într-o pungă de plastic resigilabilă căptușită cu prosoape de hârtie și răcoriți. Vor rămâne proaspete până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KumquatKumquat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Pungi ZiplocPungi Ziploc

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Vina Alicia Las Compuertas Malbec
Roșu intens cu accente violet. O combinație uimitoare între intensitate și precizie. Dezvăluie un fruct copt și un caracter dulce de marmeladă de mure, prune și fructe roșii. Se completează cu note elegante de piper, dafin și scorțișoară. Fruct negru intens, amplitudine mare și sucrozitate marcată. Se remarcă prin taninurile sale fine coapte și mătăsoase și oferă o senzație de gură elegantă și complexă. Îmbătrânirea va spori complexitatea vinului.Ideal pentru a se împerechea cu carne grasă, carne de vânat, mâncăruri picante, gătite lent sau la grătar.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții6
Scor De Sănătate25
Revista